Edukacija i konsalting

Mi radimo ono što volimo – inspirišemo, motivišemo i podržavamo klijente da ostvaruju profesionalne i lične ciljeve. Kažu nam da smo izvrsni u tome i rado nas preporučuju već četrnaest godina. DIREKCIJA ZA USPEH predstavlja skup personalizovanih edukacija nastalih na osnovu ličnog iskustva, višegodišnje ekspertize i rada sa klijentima na polju profesionalnog i ličnog razvoja.

Bavimo se poslovnim i razvojnim veštinama. Pomažemo vam u procesu traženja posla i razvoja karijere. Podučavamo vas veštinama komunikacije i javnog nastupa, upravljanju ličnim vremenom i emocijama. Podstičemo primenu koučing tehnika i NLP metodologije u različitim oblastima. Osmišljavamo i vodimo personalizovane programe, treninge, koučing i radionice za pojedince i timove.

Znanja i veštine

Prenosimo vam višegodišnje iskustvo, znanja i veštine i upoznajemo vas sa tehnikama i alatima neophodnim za profesionalni uspeh i lično zadovoljstvo. Pratimo svakodnevnu primenu u praksi i dajemo povratne informacije.

Ostvarivanje ciljeva

Podržavamo vas da ostvarite željene promena u željenom roku, da dobijete posao, napredujete u poslu, da razvijate karijeru, da unapređujete veštine komunikacije i prezentovanja, da upravljate vremenom i stresom i da ostvarujete svoje ciljeve.

Individualno i grupno

Programe, treninge, koučing i radionice realizujmo individualno (1:1) ili u malim grupama (do 9 polaznika). Edukacije krojimo po meri klijenta, za konkretne ciljeve i situacije, personalizovane su u pogledu sadržaja, načina rada i dinamike i mogu se raditi offline, online i inhouse.

Principi učenja odraslih

Sve edukacije su dizajnirane prema principima učenja odraslih. Interaktivne su, sadržajne, usmerene na ostvarivanje ciljeva i zanimljive. Donose uvide, pokreću resurse, uspostavljaju zdrave navike. Izvode se kroz više susreta u kraćem trajanju.

Autor i edukator

Verica Mijović je osnivač Direkcije za uspeh, autor personalizovanih edukacija, trener poslovnih i razvojnih veština, savetnik za zapošljavanje i razvoj karijere, internacionalni NLP trener. Ima deset godina korporativnog iskustva na menadžerskim pozicijama i četrnaest godina iskustva u edukacijama, pet medjunarodno priznatih sertifikata iz NLP-a i brojne edukacije u oblastima prodaje, marketinga, menadžmenta i liderstva.

Uspešni klijenti

Naši klijenti su menadžeri svih nivoa, direktori, preduzetnici, kao i eksperti u različitim oblastima. Zainteresovani su za profesionalni i lični razvoj i u potrazi za praktičnim savetima i podrškom u specifičnim situacijama. Najčešće je reč o zaposlenima na rukovodećim pozicijama u oblastima prodaje, marketinga, menadžmenta sa radnim iskustvom od 5 do 25 godina.

Naše edukacije su pohađali zaposleni u kompanijama…

SHOPPSTER, KNJAZ MILOŠ, BAMBI, NELT, KUEHNE+NAGEL, POLIMARK, DELTA AGRAR, TELEKOM, BIMED, MEDTRONIC, ST. JUDE MEDICAL, MEDINIC, VALEANT PHARMASWISS, PHARMANOVA, BEO LAB, NEW CUNST& SAGO, MC CANN, VOX ELECTORNICS, PREMTEC, FIAT AUTOMOBILI, ACAPULCO EVENTS, MATIS, KOTON, ĐAK SPORT, AGENCIJA ZA BEZBEDNOST SAOBRAĆAJA, NARODNA BANKA SRBIJE, STOMATOLOŠKI FAKULTET…

Ključne brojke

5
Međunarodnih sertifikata
14
Godina iskustva u edukacijama
5000
Sati individualnih i grupnih edukacija
66
Dana traju personalizovani programi

Besplatne konsultacije

Zakažite besplatne konsultacije na kojima razgovaramo o vašim potrebama i predlažemo najbolju varijantu edukacije za vas.
Termin za konsultacije traje 60 minuta i održava se radnim danima od 9 do 10h i od 17 do 18h putem online platformi (Teams, Zoom, Viber, WhatsApp…)
Jednostavno popunite obrazac ispod ili nas pozovite na broj +381 64 8700 001.

    +381 64 8700 001 | office@direkcijazauspeh.rs

    radnim danima od 9 do 21h  | subotom od 12 do 16h