Experience. Expertise. Excellence.

Mi radimo ono što volimo – inspirišemo, motivišemo i pripremamo ljude za uspeh. Klijenti kažu da smo izvrsni u tome i rado nas preporučuju već više od deset godina.
DIREKCIJA ZA USPEH predstavlja jedinstveni skup personalizovanih edukacija koji je nastao na osnovu ličnog iskustva, višegodišnje ekspertize i izvrsnih rezultata u radu sa klijentima. Bavimo se poslovnim i razvojnim veštinama u svrhu zapošljavanja, razvoja karijere, napredne komunikacije, izvrsnog prezentovanja, upravljanja vremenom i energijom, koučing tehnikama i primenom NLP metodologije u različitim oblastima. Kreiramo i vodimo personalizovane programe, treninge, koučing i radionice za pojedince, grupe i timove.

Savremena znanja i veštine

Nudimo vam savremena znanja, veštine, tehnike i alate koji vas podržavaju u postizanju uspeha i zadovoljstva u vama važnim oblastima. Kroz svakodnevnu primenu na zabavan i jednostavan način, ostvarujete promene koje želite.

Funkcionalna edukacija

Osmišljavamo edukacije koje vam donose željene rezultate u željenom roku. Bavimo se poslovnim i razvojnim veštinama u svrhu zapošljavanja i razvoja karijere, unapređenja komunikacije, prezentovanja, upravljanja vremenom i energijom i postizanja uspeha u različitim oblastima.

Individualni i grupni rad

Programe, treninge, koučing i radionice realizujmo individualno 1:1 ili u malim grupama do 9 polaznika. Osmišljavamo različite tematske edukacije i edukacije po meri klijenata (Custom made) u kojima sadržaj, strukturu, dinamiku i način rada prilagođavamo klijentovim potrebama. Vodimo OFF LINE, ON LINE I IN HOUSE sesije.

Principi učenja odraslih

Edukacije su bazirane na principima učenja odraslih. Svakodnevnom primenom u realnim kontekstima stičete nova iskustva i efikasno integrišete znanje u praksi. Interaktivno, sadržajno, strukturirano, usmereno na rezultate i zabavno, kroz više susreta u kraćem trajanju, stičete uvide, aktivirate resurse, gradite korisne navike.

Autor i trener

Verica Mijović je osnivač Direkcije za uspeh, autor personalizovanih edukacija, trener poslovnih i razvojnih veština, savetnik za zapošljavanje i razvoj karijere, internacionalni NLP trener. Ima deset godina korporativnog iskustva na menadžerskim pozicijama i deset godina iskustva u edukovanju pojedinaca i timova, pet medjunarodno priznatih sertifikata u oblasti NLP i završene brojne edukacije u oblasti prodaje, marketinga, menadžmenta i psihologije.

Uspešni pojedinci i timovi

Naši klijenti su uspešni pojedinci i timovi usmereni na kontinuirani napredak, profesionalni i lični rast i razvoj. Najčešće je reč o zaposlenima na srednjim, višim i visokim pozicijama u prodaji, marketingu i menadžmentu, kao i o preduzetnicima, direktorima i vlasnicima kompanija. Takođe, naše edukacije pohađaju nezaposleni i zaposleni u različitim oblastima (inženjeri, lekari, stomatolozi, učitelji, sportisti, treneri…).

Naše edukacije su pohađali zaposleni u kompanijama…

UNITED GROUP, KNJAZ MILOŠ, BAMBI, NELT, KUEHNE+NAGEL, POLIMARK, DELTA AGRAR, TELEKOM, BIMED, MEDTRONIC, ST. JUDE MEDICAL, MEDINIC, VALEANT PHARMASWISS, PHARMANOVA, BEO LAB, NEW CUNST& SAGO, MC CANN, VOX ELECTORNICS, PREMTEC, FIAT AUTOMOBILI, ACAPULCO EVENTS, MATIS, KOTON, ĐAK SPORT, SPORTSKI CENTAR TAŠMAJDAN, NARODNA BANKA SRBIJE, AGENCIJA ZA BEZBEDNOST SAOBRAĆAJA, STOMATOLOŠKI FAKULTET, MK FINTEL WIND…

Ključne brojke

5
Međunarodno priznatih sertifikata
8
Godina iskustva u oblasti edukacije
4000
Sati individualnih I grupnih edukacija
66
Dana traju personalizovani programi

Besplatne konsultacije

Zakažite besplatne konsultacije na kojima razgovaramo o vašim potrebama, utvrđujemo vaše kriterijume i predlažemo najbolju opciju za vas.
Termin za konsultacije traje 90 minuta, održava se radnim danima od 9 do 21h na više lokacija u Beogradu i Novom Sadu, kao i putem online platformi (Skype, Zoom, Viber, WhatsApp)
Jednostavno popunite obrazac ispod ili nas pozovite na broj+381 64 8700 001. Radujemo vam se!

    +381 64 8700 001 | office@direkcijazauspeh.rs
    pon – pet od 09h do 21h